Inbound marknadsföring i Sverige [utställningen]

 

86% hoppar över TV-annonser
91% avbeställer e-post
44% direktreklam är aldrig öppnad
200 miljoner finns på Nixlistor

 

Som konsumenter har våra beteenden förändrats.

Vi har förändrat hur vi har tillgång till information, forskning produkter / tjänster, hur vi gör inköpsbeslut och hur vi delar våra åsikter och erfarenheter.
Ändå förlitar sig företag fortfarande på samma försäljning och marknadsföringsteknik som de har använt i mer än ett decennium. Vi bokstavligen vänder oss bort från de varumärken som fortfarande använder traditionella metoder.

Vi vill inte bli avbrutna, vi vill inte säljas. Vi vill köpa.

Vi går ifrån traditionella försäljnings-och marknadsföringsbudskap mer än någonsin. Vi har brutit med den gamla marknadsföringsstrategin och har nu, som konsumenter, mer kontroll än någonsin tidigare.

Den goda nyheten är att marknadsföringen också har förändrats.

Tron att människor tar till sig marknadsföringsmeddelanden är de i stort sett främmande för de flesta. Men idén att de gärna skulle engagera sig eller söka ett märke som inte bara löser problem, utan också skapar en berättelse som de vill vara en del av är inte bara naturlig, det är en del av vår vardag.

Istället för att försöka övertala oss att förändra våra liv, köpa produkter eller använda tjänster måste varumärken ge människor hjälpmedel att förbättra något i sitt liv och sin verksamhet.

Detta är den nya sidan av marknadsföring där människor får sina behov tillgodosedda och sina frågor besvarade, där marknadsförarens mål är att förse oss med information vi vill ha och när vi vill ha den. Detta är marknadsföring som vi vill ha den.

 

Inbjudan till inbound Inbound marknadsföring i Sverige [utställningen]

 

Välkommen till en marknadsföring som är användbar.

"Vad är marknadsföring som folk gillar?"
Inbjudan till Inbound Marketing utställningen mitt i Höga Kusten.

Den nya tillfälliga utställning som äger rum i Sverige i sommar på Docksta Havet Base Camp kommer att dela just detta tema, genom att visa på en enkel väg till värdet av och nyttan med inbound marknadsföringsmetodik.

 

Du är hjärtligt välkommen att delta i detta spännande evenemang